kokleung 發表於 2017-3-10 16:14

城巴推出捷達色Volvo Olympian (656) 模型

3asv6 發表於 2017-3-10 21:53

18樓銅鑼灣店已於20:30前截訂,好在囉左個84號籌仲訂到.:'(:curse:

之後有個人囉到91號籌,再之後在有超過5個人入過去囉籌.
當佢有97個人,當佢除我外全部訂兩部.我頭先見排我前面
0個個幫人訂多對,即係一買就買4部.我只訂一部.我估得
到的即係<(98X2)-1>0甘多部,自己估下比人訂左幾多部.
聽日18樓出面走廊實塞滿人,同當年訂80XX 0甘恐怖.:dizzy:

HV9990 發表於 2017-3-11 00:49

呢間嘢啲產品而家都係隨緣,買部模型都唔可以舒舒服服

podolly 發表於 2017-3-11 02:11

HV9990 發表於 2017-3-11 00:49
呢間嘢啲產品而家都係隨緣,買部模型都唔可以舒舒服服

唉...咁快截訂既問題就係一人可以訂兩對,如果只可訂一對,起碼聽日下晏時間都仲可以訂到,而家搞到個個都今晚咁仆到去訂怕訂唔到
雖然係好人訂,但係同上次架2201一樣,有尐人又係為左炒而買,如果要返工真心儲既人可能又訂唔到...而家買車真係辛苦~

3asv6 發表於 2017-3-11 04:44

podolly 發表於 2017-3-11 02:11
唉...咁快截訂既問題就係一人可以訂兩對,如果只可訂一對,起碼聽日下晏時間都仲可以訂到,而家搞到個個 ...
你唔講我再翻去FB睇真0的真係每人可以訂兩對.不過今次去葵芳訂可以
銅鑼灣囉,以往係邊度訂邊度囉.我就真係儲唔係買黎炒0個0的,我
都覺買成0甘真係好無癮.我排到成84仲訂得到真係謝天謝地.真係
好好彩排我前面0的唔係個個買4部,唔係就算(83X4)部比人買左我真
係食晒白果.要突登飛出去訂,唔一定無.好心出夠3/4千部,0甘就
每人最多訂4架都仲可接受...:dizzy::shutup::'(

今次訂到下次都唔知訂唔訂到,每個星期五早開機"吸實"先得...:'(
之前無人放風有得訂呢部,一放呢部開訂就巔晒囉.學下面張相出標
準色九鐵logo比多個機會人買吧...

S3BL470@98A 發表於 2017-3-12 16:36

david93 發表於 2017-3-12 16:55

S3BL470@98A 發表於 2017-3-12 16:36
請問邊間模型生產商出城巴富豪6XX模型?
4月會正式推出
唔知80M及金鐘有冇得買到?

Model 1
如果你唔係80M超熟客應該都幾難買到

Toxictung 發表於 2017-3-13 19:39

今次系咪精细版?:lol

ATR83 發表於 2017-3-18 07:09

M1既Marketing做得好好
出得少唔怕賣唔哂,質素有保證
而且係精細到無倫
對比起數字店,贏得好漂亮!

lokwah2a 發表於 2017-3-18 23:04

頁: [1] 2
查看完整版本: 城巴推出捷達色Volvo Olympian (656) 模型