hkaiw 發表於 2017-3-26 22:03

美心香港地分店消息

上星期所見干諾道中與永和街交界那間美心香港地已經結業,前身是美心MX。

dogdog002 發表於 2017-3-27 00:52

會唔會又再升級做例如 SimplyLife既美心高級餐廳咋

3asv6 發表於 2017-3-27 01:22

由此違拍阻街片得知,於舖上方轉角招牌位個美心
logo已移除.最少可能3/16前已執.

https://www.facebook.com/PZpage/videos/vb.530331287173427/717278771812010/?type=2&theater

轉乜鬼型,都執左...

nokia 發表於 2017-3-29 09:14

希望美心香港地唔好再開店,因為真係唔好食,價錢又貴。

反而,Simply Life系列就好好味,遲啲葵芳新都會又開,正式開始進駐新地商場!

dtfaiwong 發表於 2017-3-29 22:05

反而,Simply Life系列就好好味,遲啲葵芳新都會 ...

新城市廣場已經有Simplylife好耐。

JA5674 發表於 2017-3-30 02:48

dtfaiwong 發表於 2017-3-29 22:05
新城市廣場已經有Simplylife好耐。

形點 I 都有一間 :)

penso 發表於 2017-4-12 23:30

反而,Simply Life系列就好好味,遲啲葵芳新都會 ...

覺得香港地唔多好食同太XX華差太遠
X心集團係中菜西式日式比較好   西餅一般快餐系列認真麻麻.......

3asv6 發表於 2017-4-13 06:57

penso 發表於 2017-4-12 23:30
覺得香港地唔多好食同太XX華差太遠
X心集團係中菜西式日式比較好   西餅一般快餐系列認真麻麻 ...
快餐店質素餐廳收費,邊有人0甘笨食完仲會食.
就算快餐店MX都係退左少少步,0的咖哩已經差
過以前少少.以前有咖哩魚時勁正的,當年好似
09/10年X心集團退出海怡後質素開始下滑.好在
宜家仲有黑椒雞扒引到我入去食,其他真係不陷
入目...:Q
頁: [1]
查看完整版本: 美心香港地分店消息