lsc04d11 發表於 2018-7-18 14:01

大快活wechat 30減10

前日剛完左麥當勞25減10,估唔到今日到大快活加盟,30蚊減10
每個wechat用戶每日最多用1次優惠,全個優惠期(至7月31日)最多5次

ps 今日已食大快活佢寫歡迎使用支付寶 我諗都可以儲到支付寶印花既。。。

kei_hk 發表於 2018-7-18 14:04

個人估計﹐好快到支付寶(HK)跟隨有優惠。;P

睇怕我便用八達通作非交通用途的機會又減少了:$

#我是呃優惠的

jpoon 發表於 2018-7-20 12:17

kei_hk 發表於 2018-7-18 14:04
個人估計﹐好快到支付寶(HK)跟隨有優惠。

睇怕我便用八達通作非交通用途的機會又減少了

支付寶一直都有用三次(25蚊以上)送5蚊優惠券(每月最多送5次)嘅優惠
仲有易賞錢10倍積分

kei_hk 發表於 2018-7-20 14:07

jpoon 發表於 2018-7-20 12:17
支付寶一直都有用三次(25蚊以上)送5蚊優惠券(每月最多送5次)嘅優惠
仲有易賞錢10倍積分
...

當然唔係講緊每月$25(每次$5) 啦﹐這個就老規舉每月頭15日互射錢去取印花啦。

我講緊係額外優惠

上次老麥先有V7 的特別優惠﹐支付佬就緊隨又有﹐每月有$10優惠一次﹐再光顧3次再有$15﹐去到上個月才無這個額外優惠(好似做左3個月)。

lsc04d11 發表於 2018-7-20 18:58

溫馨提示大家一句 支付寶10倍易賞錢優惠已結束,只剩額外20%易賞錢優惠

lsc04d11 發表於 2018-7-29 22:28

琴日見創紀之城,樂富大家樂都支援支付寶, 但未有微信貼紙 個人估計8月有機會兩間之一做支付寶推廣

kei_hk 發表於 2018-7-31 10:05

琴日見創紀之城及她富大家樂都支援支付寶, 但未有微信貼紙 個人估計8月有機會兩間之一做支付寶推廣 ...
其實大快活接受V7的時間﹐已經同時接受支付寶(包括港版及強人版)。*櫃台的label已經講左背後用邊間結算服務公司﹐係同時收2大陣容共4個版本手機支付apps。

7月頭﹐我已經留意到一粥面及大家樂已經分店貼了接受支付寶的貼紙﹐而且又係港版及強人版都收。

明天就係8月﹐又睇下支付寶一邊又有什麼新推廣:P

kei_hk 發表於 2018-8-1 09:44

琴日見創紀之城,樂富大家樂都支援支付寶, 但未有微信貼紙 個人估計8月有機會兩間之一做支付寶推廣 ...

8月份 支付佬(HK) 真係有大家樂額外優惠﹐先送$10﹐光顧3次再送$20。
註: 包括一粥麵等一系統食店﹐優惠詳情自行於apps內了解。

頁: [1]
查看完整版本: 大快活wechat 30減10