nokia 發表於 2019-10-23 11:12

壽司郎 スシロー 日本第一迴轉壽司 新店 即將開幕

壽司郎 スシロー 日本第一迴轉壽司
2号店
紅磡黃埔天地享膳坊即將開幕

jpoon 發表於 2019-10-24 20:00

原址係beerliner

nokia 發表於 2019-12-4 10:54

壽司郎 (長沙灣) 3号店即將開幕
長沙灣長沙灣道680號麗新商業中心地下G38號舖

平田 發表於 2019-12-13 23:05

壽司郎 黃埔店(Sushiro Whampoa)
預計2020年1月22日(三)開幕

nokia 發表於 2020-1-27 21:17

黃大仙新店 https://food.ulifestyle.com.hk/restaurant/news/detail/2550666/%E5%A3%BD%E5%8F%B8%E9%83%8E%E9%A6%99%E6%B8%AF-%E5%A3%BD%E5%8F%B8%E9%83%8ESushiro%E9%80%A3%E9%96%8B3%E9%96%93%E5%88%86%E5%BA%97-2%E6%9C%88%E5%85%A8%E6%96%B0menu%E5%90%9E%E6%8B%BF%E9%AD%9A%E7%A5%AD%E5%8D%B3%E5%B0%87%E7%99%BB%E5%A0%B4

YY487 發表於 2020-1-28 11:50

dogdog002 發表於 2020-1-28 13:43

YY487 發表於 2020-1-28 11:50
呢間嘢識玩,去啲二三線地段開鋪
慳租之餘又可以賣平啲
反正打住日本直營嘅旗號去到邊都會有人排

呢個情況反而擔心華御結頂唔頂得著
全部開晒係一綫既地方同港鐵站

都唔知頂唔頂到幾耐

你話爭鮮有人會成盆咁買

但唔會一次過買幾番飯團開Party啦

平田 發表於 2020-1-28 19:13

遲啲壽司郎做埋外賣服務,元気同爭鮮,都可以收擋:@

HV9990 發表於 2020-1-29 03:10

dogdog002 發表於 2020-1-28 13:43
呢個情況反而擔心華御結頂唔頂得著
全部開晒係一綫既地方同港鐵站

其實兩者客源有啲分別
華御結主力應該係做寫字樓客

dogdog002 發表於 2020-1-29 11:11

HV9990 發表於 2020-1-29 03:10
其實兩者客源有啲分別
華御結主力應該係做寫字樓客

初頭係既

好記得佢科學園,長沙灣廣場起家

但後期而家多車站店,商場店

Feel到佢開始亂黎

好似759咁
頁: [1] 2
查看完整版本: 壽司郎 スシロー 日本第一迴轉壽司 新店 即將開幕