JA5674 發表於 2020-3-18 16:11

Living Plaza by AEON新店消息

新店位置: 東堤灣畔地下 11-12 號
(即前「商務文化快線」舊址, 港鐵東涌綫東涌站 B 出口)

資料來源: 店外圍板

估唔到撤出T2之後
咁快可以重返大嶼山 ;P

係東涌開, 生意應該會唔錯 ;P

nokia 發表於 2020-3-18 19:12

之前機場店生意好好的,東涌應該會更勝一層樓

平田 發表於 2020-5-6 19:51

日本百貨AEON(永旺)旗下連鎖生活用品Living Plaza進駐東涌區,承租東堤灣畔商場地下11至12號舖,該舖前身為商務印書館旗下的商務文化快線。Living Plaza主打多款日本直送商品,如化妝及個人護理用品、精品、文具、家居用品及小食等,大部分商品定價12元,有「12蚊店」之俗稱。

據AEON公布,東堤灣畔新店將於本周五(5月8日)開業。

近年Living Plaza積極擴充,單單去年第三季,並先後有2間新店開業,包括天水圍置富嘉湖二期及將軍澳彩明商場。

dogdog002 發表於 2020-5-6 23:23

日本百貨AEON(永旺)旗下連鎖生活用品Living Plaza進駐東涌區,承租東堤灣畔商場地下11至12號舖,該舖前身 ...

彩明就唔知
天水圍果間只係搬位

二號客運大樓本來有一間執咗先出黎東涌開姐

都唔算擴充

而家見Donki愈開愈多

點解唔學人地玩超市+個人護理:L

UNY都開始大展權腳

ViviTse 發表於 2020-5-7 03:48

日本百貨AEON(永旺)旗下連鎖生活用品Living Plaza進駐東涌區,承租東堤灣畔商場地下11至12號舖,該舖前身 ...

知唔知彩明商場大概會邊個位AEON?:o
btw 估唔到彩明咁細都有位開bo

jpoon 發表於 2020-5-7 15:26

ViviTse 發表於 2020-5-7 03:48
知唔知彩明商場大概會邊個位AEON?
btw 估唔到彩明咁細都有位開bo

前惠康臨時舖,即係而家惠康斜對面

nokia 發表於 2020-5-14 18:14

【區區有Living Plaza】
慶祝聽日(15/5)開幕,仲會推出買5送1限定優惠,
【店舖INFO】 Living Plaza寶林店
新界將軍澳寶琳北路18號寶林商場3樓303號舖
營業時間: 10:00 ~ 22:00
頁: [1]
查看完整版本: Living Plaza by AEON新店消息