ronaldsuen 發表於 2021-3-16 00:36

九廣鐵路黃頭港鐵R-train出模型

估唔到港鐵出KCR logo:o

SPkent 發表於 2021-3-16 01:22

輕鐵模型已出過九鐵模誌
MTR mobile 三更半夜開訂係咩玩法

HV9990 發表於 2021-3-16 03:07

成份高清版文件:
https://docs.google.com/gview?embedded=true&url=https://dy6yhivqc7g6u.cloudfront.net/mtr_pus/pdf/R%26Y_Hi_Reg_Photo.pdf

模型版既R車係冇真車咁樣衰
因為個咀冇咁凸:lol

VocaloidMikuBus 發表於 2021-3-16 10:51

神呀!! 神真係如我所願呀!!

黃頭期待已久, 我豈可不入?!!

KMBe500 發表於 2021-3-16 10:51

完全唔覺得出奇,唔通黃頭加個黨鐵logo咩?🤣回正題,唔知今次街客可以係車站客戶服務部直接買還是八記訂購?

RyanPun 發表於 2021-3-16 11:30

KMBe500 發表於 2021-3-16 10:51
完全唔覺得出奇,唔通黃頭加個黨鐵logo咩?🤣回正題,唔知今次街客可以係車站客戶服務部直接買還是八記訂購 ...
應該一如向以往MTR會員網上優先(之前係掛友禮會牌頭做),因為優先訂購限期到3月29日。8記開唔開訂、應該同MTR會員優先訂冇直接關係,最多應該唔會早過優先訂購last day出訂車通知。但之前8記好似試過唔開訂直接賣。

butterfly 發表於 2021-3-16 12:26

原本想上網訂購,不過要去禮品換領中心或順豐送貨,即係無得揀,最後唯有等數字店幾時有得訂或公開賣?其實今次訂購都係爭20蚊左右,真係唔算特別抵

3ASV174 發表於 2021-3-16 23:19

butterfly 發表於 2021-3-16 12:26
原本想上網訂購,不過要去禮品換領中心或順豐送貨,即係無得揀,最後唯有等數字店幾時有得訂或公開賣?其實 ...

其實收順豐櫃係方便
之前幫襯過,打開櫃門第一眼見到無用箱本身嚇一嚇,但打開佢包車包得好足料好穩陣

HV9990 發表於 2021-3-17 00:59

以前輕鐵係去80m取貨,係之後先改咗去禮品換領中心

EAL_SP1900 發表於 2021-3-17 07:39

HV9990 發表於 2021-3-17 00:59
以前輕鐵係去80m取貨,係之後先改咗去禮品換領中心

機場快綫都係
頁: [1] 2
查看完整版本: 九廣鐵路黃頭港鐵R-train出模型