Justshamxx 發表於 2021-7-20 20:19

有理由相信某用戶已經一蹶不振

前文鏈結:https://www.hkitalk.net/HKiTalk2/thread-2114058-1-1.html
在italk叱吒逾十年的極度「吱心」用戶(053h4),在今年6月11日因違反站規16(c)條,而被暫停貼文權30日。該用戶理應可以在7月11日後一星期內申請恢復貼文權,但是他並無如此行,因此本人相信他已經一蹶不振;P;P

User12345678910 發表於 2021-7-21 16:06

可能是因為admin不批准他恢復貼文權的申請,見佢今日仲有登入

sq285 發表於 2021-7-22 15:15

User12345678910 發表於 2021-7-21 16:06
可能是因為admin不批准他恢復貼文權的申請,見佢今日仲有登入

好奇睇,佢中午12點有login過,下晝2點幾又login過,等緊「批」?

User12345678910 發表於 2021-8-2 13:20

sq285 發表於 2021-7-22 15:15
好奇睇,佢中午12點有login過,下晝2點幾又login過,等緊「批」?

截至8月2日13:20,他仍然是「禁止發言」

Quanta 發表於 2021-8-3 20:23

雖然我唔想見到佢又故態復萌,但既然公告只係停30日,admin冇理由唔俾佢復版喎。定係佢冇睇版規,以為自動會回復返權限?

User12345678910 發表於 2021-8-3 22:58

Quanta 發表於 2021-8-3 20:23
雖然我唔想見到佢又故態復萌,但既然公告只係停30日,admin冇理由唔俾佢復版喎。定係佢冇睇版規,以為自動 ...

係咪過咗7日先申請就冇用?

hkitalk.media 發表於 2021-8-4 11:37

至今本站還未收到大家提及的 「0」字頭用戶的電郵復板申請.

Justshamxx 發表於 2021-8-4 11:44

hkitalk.media 發表於 2021-8-4 11:37
至今本站還未收到大家提及的 「0」字頭用戶的電郵復板申請.

照你咁講,我有理由相信嗰位用戶根本唔知道要發電郵復板

佢平時除咗B2、F1、R1板之外,乜板都唔睇乜滯(包括呢個B22板),更加有機會連Z部分嗰啲板都完全唔知係乜

GD1570 發表於 2021-8-9 15:56

最好就永遠唔好恢復佢嘅貼文權...
還italk一個寧靜的環境。

RV9019_276 發表於 2021-8-27 21:45

話說佢依家係咪變咗做魚蛋?定係兩個人嚟?
頁: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 有理由相信某用戶已經一蹶不振