dd2019 發表於 2023-2-18 23:20

九巴疑開N603假日線?

剛剛係九巴App見到N603只限於星期六日公眾假期服務?唔通將開新線?

ky927 發表於 2023-2-18 23:24

點解你地可以咁有心去check一啲唔存在嘅線?🤣🤣🤣🤣

睇巴典呢條係聖誕新年線,個價錢都係岩岩1/1 嘅價錢。

我諗要做應該係行星期五六好過六日

kingkonghi 發表於 2023-2-18 23:26

好多條節日線default出呢個
唔代表真係星期日同公眾假期出嚟行

Lkopm 發表於 2023-2-18 23:26

開咗好耐啦!

2006年12月25日:N603線投入服務,於聖誕節、元旦日及農曆年初一凌晨提供單向服務。
2010年及2011年:該兩年農曆除夕凌晨亦有提供服務。
2016年及2017年:該兩年聖誕節翌日凌晨亦有提供服務。
2020年1月25日:受新型冠狀病毒疫情影響而暫停服務,直至2022年恢復元旦日的服務。

lsc04d11 發表於 2023-2-19 11:27

勁多特別線都係咁樣出,唔洗諗太多 你check多十幾條線啦

neoplan720p 發表於 2023-2-19 11:53

睇巴典呢條係聖誕新年線,個價錢都係岩岩1/1 嘅價錢 ...

因為巴膠既人生只有巴士,
所以除左對巴士死氣喉有無限幻想之外,其餘時間咪可以左check 巴典,右check巴士App黎自我安慰。

Quanta 發表於 2023-2-19 12:23

睇巴典呢條係聖誕新年線,個價錢都係岩岩1/1 嘅價錢 ...

客觀地如果有人想check N619 N680 N691, 發現㩒完N6之後有0揀覺得好奇都可以嘅

dd2019 發表於 2023-2-19 17:15

其實之前有人建議N619繞經啟田道,話半夜無扶手雹

dd2019 發表於 2023-2-19 17:17

無扶手電梯上落藍田站轉N車,九巴曾建議開辦N603解決,但最後可能疫情不了了知。

JX9097 發表於 2023-2-19 19:00

dd2019 發表於 2023-2-19 17:15
其實之前有人建議N619繞經啟田道,話半夜無扶手雹

N619經啟田道之後點返原線?
又屈番去藍田站迴旋處?
頁: [1]
查看完整版本: 九巴疑開N603假日線?