nokia 發表於 2023-4-7 11:01

吉野家 新店

吉野家 新店 :

【吉野家進駐天水圍+WOO】

第一間用吉會線火車送餐嘅分店

天水圍天恩路12-18號+WOO嘉湖2期1樓105-106號舖

lsc04d11 發表於 2023-4-9 22:55

好想知鯉魚門個送餐”火車”叫咩名 而+WOO嗰個送餐又係點.....

jpoon 發表於 2023-4-10 05:37

lsc04d11 發表於 2023-4-9 22:55
好想知鯉魚門個送餐”火車”叫咩名 而+WOO嗰個送餐又係點.....
你咪當好似壽司郎、元氣新幹線、爭鮮嘅點壽司(前稱Magic Touch,頌富咪有間)咁囉,只不過佢唔係送壽司,而係送丼飯
P.S. 疫前響深圳寶安大仟里幫襯過一間拉麵店都係用輸送帶送餐,不過佢係用手機點餐而唔係平板電腦送餐,而尖沙咀厚福街間吉野家好似都係手機點餐

lsc04d11 發表於 2023-4-10 09:23

jpoon 發表於 2023-4-10 05:37
你咪當好似壽司郎、元氣新幹線、爭鮮嘅點壽司(前稱Magic Touch,頌富咪有間)咁囉,只不過佢唔係送壽司, ...

如果真係咁,咁鯉魚門同+woo有咩分別?如果冇分別,咁+WOO嗰個又點會叫“首個”?

鯉魚門架車我玩過兩次,第三次想再玩卻發現手機嗌冇“精明之選”,係都要我行番出去嗌 咁就冇玩同日食足成餐架車都冇開出過。。。。。仲要成段軌道冇人坐。。。。

jpoon 發表於 2023-5-8 22:36

都會駅商場一樓彩明天橋旁將開設新分店
印象中好耐之前曾經響呢個位開過

cklee19810419 發表於 2023-5-10 21:46

jpoon 發表於 2023-5-8 22:36
都會駅商場一樓彩明天橋旁將開設新分店
印象中好耐之前曾經響呢個位開過 ...

係,摺左之後開台灣野,依家又開返吉野家,
最攪野係佢無正式SHOW 店,個店名在2側

nokia 發表於 2023-5-16 13:11

【吉野家進駐鴨脷洲啦】由今日開始吉野家正式進駐鴨脷洲海怡廣場: 鴨脷洲海怡路12A號海怡廣場地下G04B舖

unYYnu 發表於 2023-5-24 02:57

23/5 天水圍T Town分店,由南館搬到北館2樓N213號舖

unYYnu 發表於 2023-6-1 06:33

吉野家將開設新分店:

粉嶺花都廣場
葵涌石籬商場

lsc04d11 發表於 2023-6-2 18:24

小西灣都開左 (喺+woo之後,海怡之前) 點解吉野家反而喺啲租都加番既時代先狂開分店既? (之前u購都不停開 但起碼都係平租期)

仲有, 前幾日想買外賣 先知屯門時代廣場分店裝修中 預6月中開唔知到時fb小編又會唔會當佢係”新店”?
頁: [1] 2
查看完整版本: 吉野家 新店