Sita1004-1017 發表於 2024-4-7 19:33

75分鐘一班E11B

剛剛18:58經過天后站返東涌原本19:00有班E11B,但站頭冇車,之後睇apps等上一班E11 19:03返到總站後開19:07,再之後下班係20:20!E11A就改左連開2班19:30 19:55

估唔到40分鐘一班嘅路線都夠膽收車

mickey118118 發表於 2024-4-7 19:44

今日E11B連TIH1300頭班車都收車

neoplan720p 發表於 2024-4-7 20:19

屎水:坐E11A去青嶼幹線轉車入滿逸囉:L

AVBWU291 發表於 2024-4-7 20:39

要收嘅連 R8 都收得啦:lol

好彩連埋 E11A 都叫做冇咁大影響,係要再轉車。其實佢收返 GTC <-> TMD 嘅廿分班廠車,攞返啲車嚟做生意唔好咩:L

叫班伙記搭 A33X 都唔係咁過份啫。

AtrHenu 發表於 2024-4-7 20:44

neoplan720p 發表於 2024-4-7 20:19
屎水:坐E11A去青嶼幹線轉車入滿逸囉

滿逸迎東,映灣園呢20年來只有全日直車出去旺角,深水埗,荃灣其餘地區一律都要去屯赤,青馬兩大轉車站解決,只係近年二部,大快活借翔雋東,裕雅,滿和樓落成先整E11AB,E23A,E36A,E28/29呢類怪胎出嚟做大個東涌新區個兼補返個位.(但當然要揾後勤區去中環,九龍城,九龍灣,屯門/元朗的人笨):lol

alex218 發表於 2024-4-7 22:06

滿逸迎東,映灣園呢20年來只有全日直車出去旺角,深水埗,荃灣其餘地區一律都要去屯赤,青馬兩大轉車站解決, ...

E36A又唔算搵後勤區笨既, 佢始終淨係服務東涌區
但E11A, E23A, E28, E29個d就真係搵後勤區笨

Sita1004-1017 發表於 2024-4-7 23:05

其他今晚除咗E21B,全部都有收車,E21D開25/30,E22A入機場開40

不過E11A/B咁樣收就真係,亦印證左屎水成日諗住唔使加車夾硬拆線嘅壞處

KE7066 發表於 2024-4-7 23:52

比個無用資訊樓主呀
ETA Log 落黎嘅資訊
今個月除咗 2 號冧咗 ETA Server 之外
E11 系往大嶼山方向係得 1 號開齊車
Happy April Fools :lol

deal5354 發表於 2024-4-8 00:35

滿逸迎東,映灣園呢20年來只有全日直車出去旺角,深水埗,荃灣其餘地區一律都要去屯赤,青馬兩大轉車站解決, ...

E36A 既用車其實係E33、E34A變E37改行屯赤後行車里數少左而多出黎既車開既,換言之後勤區同機場都冇咩損失!
城巴果d就真係搵後勤區笨,就算係返朝9晚5/6既人,表面上佢地返工放工都仲搭緊唔駛兜東涌北既E11、E21、E23,但由於反方向行車時間多左又唔加車,結果都被逼減班

neoplan720p 發表於 2024-4-8 01:33

屎水當後勤區係臭四就人所皆知,
只係估唔到連滿逸都無心機做。

*果然屎水眼中只有B線係金蛋
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 75分鐘一班E11B