yunghin2004 發表於 2010-3-8 20:36

咁多位巴迷 , 平時搭巴士時會做啲咩呢 ?

小弟自己搭巴士嗰陣 , 通常都好少會睇電視 , 而我就會望出街 Mark 下行蹤 ( For 某網 :lol ) 或者睇吓有冇特見
而同人地搭嗰陣 , 如果唔係好特嘅特見 , 我都會當睇唔到而繼續同班 Fd 吹水或吹吓電視播緊嘅嘢

唔知你地搭巴士嗰陣又會做啲咩嘅呢 ? :handshake

薯頭 發表於 2010-3-8 20:45

自已搭巴士…
都係開MP3聽下歌…長途車就可能會訓教:Q

GU9338 發表於 2010-3-8 20:45

出街 Mark 下行蹤<-- 以前有做過 , 而家就冇了

通常都係訓覺 or 望出去

NC8285 發表於 2010-3-8 21:08

我都係一時時咁,自己一個個時會聽下歌,一時會望下出街,望下有咩特見咁,聽下d行車聲.................
如果同d巴迷fd個時都係吹下水,一起望下有咩特見咁...........................

2A_DL13 發表於 2010-3-8 21:31

近年由於工作繁忙,搭坐巴士時不外符只會做兩樣野:

1. 與朋友傾計
2. 如果沒有朋友,一定會俾周公搵我傾計

ckayiu531 發表於 2010-3-8 22:02

最多睇下風景, 順便睇下有冇d正特經過...

da54 發表於 2010-3-8 22:29

睇風景,睇巴士,睇 RoadShow,睇靚女.... 唯獨唔會睇書,怕暈.... :lol

Snoopy@FB8617 發表於 2010-3-8 22:34

回復 7# 的帖子

x2
睇書就會暈得好緊要...

VA11 發表於 2010-3-8 22:35

睇下周邊有咩車.睇下有咩人上車,周公online

GX7569 發表於 2010-3-8 23:08

睇風景,去周公果度上朝:lol
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 咁多位巴迷 , 平時搭巴士時會做啲咩呢 ?