hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (A) Life 生活討論區 其他討論題目 (N) 好友回歸,賀一賀!
開啟左側

好友回歸,賀一賀!

HY671 發表於 2005-11-10 10:16 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

熱烈歡迎307兄回歸! :

感謝站方是次決定! #
永遠懷念MJ
307 發表於 2005-11-10 11:48 | 顯示全部樓層
朋友,
別客氣...

今次真的要多謝很多人...

由所有支持我的朋友,
當中有人甚至因為我的事而被停板...

亦要感謝幾位相當關心我的朋友,
不過我唔開名喇...
雖然我真係好想開名多謝你地...

仲有站方,
因為呢件事俾我睇到誰是我的朋友...

不過,呢件事都令到我好累,
真的想好好休息一下..
只罵不建議=不負責任
~誰@359~ 發表於 2005-11-10 21:01 | 顯示全部樓層
[ref=416952]307[/ref]  在 2005-11-10 11:48 發表:

朋友,
別客氣...

今次真的要多謝很多人...

由所有支持我的朋友,
當中有人甚至因為我的事而被停板...

亦要感謝幾位相當關心我的朋友,
不過我唔開名喇...
雖然我真係好想開名多謝你地 ...

朋友好多時都係因為有同樣興趣同目標先走埋一齊既…
同埋A13冇左307兄,A13就真係不成A13嚕…
字大只顯得人自大
superay 發表於 2005-11-10 21:56 | 顯示全部樓層

[ref=417408]~誰@359~[/ref]  在 2005/11/10 09:01 PM 發表:

讚成!
A13板其實多得一班板友的支持,才有今日的成績,當中一定有307的份。
希望307繼續支持A13及其它分板。
OT: 今天乘坐到的地鐵是B307,腦中想起你,想不到落車後上網,就能重見了307的新文章了。
~誰@359~ 發表於 2005-11-10 22:11 | 顯示全部樓層
[ref=417474]superay[/ref]  在 2005-11-10 21:56 發表:

讚成!
A13板其實多得一班板友的支持,才有今日的成績,當中一定有307的份。
OT: 今天乘坐到的地鐵是B307,腦中想起你,想不到落車後上網,就能重見了307的新文章了。

2ac+307已經成為左A13既鑽石陣容,無一不可
之前睇佢地既文,佢地其實係為板友帶泥左好多意見
解答左好多問題#;)
字大只顯得人自大
307 發表於 2005-11-11 00:21 | 顯示全部樓層
[ref=417408]~誰@359~[/ref]  在 10.11.2005 21:01 發表:

[ref=417492]~誰@359~[/ref]  在 10.11.2005 22:11 發表:
2ac+307已經成為左A13既鑽石陣容,無一不可
之前睇佢地既文,佢地其實係為板友帶泥左好多意見
解答左好多問題#;)

多謝多謝...
其實我唔等於個版,
我亦都只係呢個版的一部份...
無左我,A13唔成A13又唔完全同我有關,
只係因為我們都覺得很失望、沮喪矣...

至於鑽石陣容,
咁都唔好忘記我地一眾的好板友、朋友,
佢地為呢個板都付出左唔少ga...
只罵不建議=不負責任
307 發表於 2005-11-11 00:35 | 顯示全部樓層

[ref=417474]superay[/ref]  在 10.11.2005 21:56 發表:
讚成!

謝謝Ray兄你的賞識...
其實我都只係整個維修部的一員,
亦不敢在祖師級面前自詡大師傅,
只係希望盡一點綿力,
可以幫在情路上、人際關係上遇到問題的板友一把...

我都沒有想過件事這麼快可以得到解決,
但我希望其他朋友的事亦都有好的結局吧...
只罵不建議=不負責任