hkitalk.net 香港交通資訊網

會員申請加入

(B0)香港巴士車務及車廂設備 (B1)香港巴士廣告消息/廣告車行踪 (B2)香港巴士討論 [熱門] [精華] (B3)巴士攝影作品貼圖區 [熱門] [精華] (B3i)即拍即貼 -手機相&翻拍Mon相 (B4)兩岸三地巴士討論 [精華] (B5)外地巴士討論 [精華]

Advertisement

(B6)旅遊巴士及過境巴士 [精華] (B7)巴士特別所見 (B11)巴士精華區 (B22)巴士迷吹水區   (V)私家車,商用車,政府及特種車輛 [精華]
(A6)相片及短片分享/攝影技術 (A10)香港地方討論 [精華] (A11)消費著數及飲食資訊 (A16)建築物機電裝置及設備 (A19)問路專區 (N)其他討論題目  
(F1)交通路線建議 (C2)航空 [精華] (C3)海上交通及船隻 [精華] (D1)公共交通有關商品 [精華]   (Y)hkitalk.net會員福利部 (Z)站務資源中心
(R1)香港鐵路 [精華] (R2)香港電車 [精華] (R3)港外鐵路 [精華]   (O1)omsi討論區 (O2)omsi下載區 (O3)omsi教學及求助區
(M1)小型巴士綜合討論 (M2)小型巴士多媒體分享區 (M3)香港小型巴士字軌表        

hkitalk.net 香港交通資訊網»論壇 (A) Life 生活討論區 香港地方討論 (A10) 10年前後葵涌村長街的一角
開啟左側

10年前後葵涌村長街的一角

S3BL103 發表於 2005-12-10 23:52 | 顯示全部樓層

樓主| EH6783 發表於 2005-12-10 23:55 | 顯示全部樓層
[ref=440255]sg[/ref]  在 2005-12-10 09:28 AM 發表:

你拆穿人地咩既西洋鏡, 咁巴閉呀? 試舉例詳述之?
定係你既西洋鏡正在被人拆穿緊呢?

以下係其中一個:
你另開個女人戶口黎扮串番自己, 其實係煙幕,
其實你係執隔離台其中一位板友及
本台其中2位電梯界及建築界板友的口水尾/口吻來串返佢地,
其實呢樣野有部份板友已經知到左好耐,
只不過人地唔出聲者, 但係唔好當人地白痴啦!
仲有好多隻眼睇住你咖!!!
italk 係俾人分享資訊, 互相幫助的地方,
唔係俾人用作串人的工具,
奉勸閣下一句, 收手同改邪歸正啦!!!

我既西洋鏡不嬲都揭開晒俾人睇,坦蕩蕩地,
我鍾意串人,因為我好憎D人知少少扮積師,狐假虎威,
我係好鍾意去篤爆呢D大話,因而得罪好多"首領級"人馬#:
不過俾人串唔駛唔出聲架,有理既話更要反駁啦,vice versa:
...UPPER精神 超UP一番過大癮...
 樓主| EH6783 發表於 2005-12-10 23:57 | 顯示全部樓層
[ref=440917]S3BL103[/ref]  在 2005-12-10 11:52 PM 發表:

係唔係你o既財產,咁就真係你自己先知喇,粉兄......
不過我有一點想講o既係, 如果一個人無聊到要另開戶口同自己響網上「交流」意見,都係一個幾可悲o既事。。。

咁大工程既事,
絕對係要24小時無時無刻上網先做得
...UPPER精神 超UP一番過大癮...
sg 發表於 2005-12-11 01:42 | 顯示全部樓層

[ref=440921]EH6783[/ref]  在 2005-12-10 23:55 發表:
我既西洋鏡不嬲都揭開晒俾人睇,坦蕩蕩地,
我鍾意串人,因為我好憎D人知少少扮積師,狐假虎威,
我係好鍾意去篤爆呢D大話,因而得罪好多"首領級"人馬#:

篤爆緊你呢D大話呀, 粉仔......
我知italk 無話唔俾你講大話串人屈人含血噴人,
仲有呢個板就無人扮積師0既,
除左粉人,
我知你係,
知少少扮積師,狐假虎威,
但係你唔好自己up自己啦! 好厭啦! #:-zzz

你係前度城大生, 仲用個女人戶口扮港大生,
再用自己戶口扮小六程度洗廁所的工人,
撻d 冷pro 0既建築術語出來,
以顯示自己係建築界"首領級"人馬,
咁叻呀嗎, 不如改個italk用戶名叫AP , 上BD 簽下名啦好無?
仲試下同BD d 人up" 我"樑粉"italk用戶名係AP ,我上來係要做天才表演---簽則 !!!!"
唔知會點呢可 ?

仲有你info 度係改歌串其他板友,
你改d 歌好唔0岩音, 同埋語帶人身攻擊, 好可恥同無聊law !
你係隔離台都因為無地自容而收手啦,
不如你係呢度收埋手啦 ! 淨化下板面呀嗎!!!#;D#;D###;oD#;oD:D

[ Last edited by sg on 2005-12-11 at 01:50 ]
煒鑫扮師奶  已經俾人拉
S3BL103 發表於 2005-12-11 01:54 | 顯示全部樓層
sg 發表於 2005-12-11 03:46 | 顯示全部樓層
[ref=441068]S3BL103[/ref]  在 2005-12-11 01:54 發表:
你又咁清楚粉兄的底蘊??#???#:-[

佢! ? 早就臭名遠播ga la !
個底佢花過乜,
呢個踩下, 果個踩下,
唔defence 咪個粉仔踩到上心口,
話俾佢知容忍係有限度0既,
如果唔係就失左容忍的意義了!
收手啦, 粉世嫉俗的人。

我因為工作及學業關係,
先深夜在線, 原來
深夜在線的私人生活,
都要俾人串俾人干涉0既,

你唔抵得人0既, 咪勤力d 睇多d , 見識多d law,
俾埋Source 你都唔搵來求證一下,
一味沉醉於自我世界之中,

真係有料0既唔使做d 咁0既陰質野去扮權威咖 !!!!!

[ Last edited by sg on 2005-12-14 at 12:59 ]
S3BL103 發表於 2005-12-12 00:06 | 顯示全部樓層

sg 發表於 2005-12-19 23:35 | 顯示全部樓層
[ref=441922]S3BL103[/ref]  在 2005-12-12 00:06 發表:

講開又講,近排肥檬奶奶好少出現喎,佢唔係同你好有淵源嗎? 之前成日見到你同「她」交流意見喎....
睇o黎你比較清楚吧.......對嗎? 「是耶是耶...」

小心佢又開新Account
S3BL103 發表於 2005-12-21 17:22 | 顯示全部樓層
superbus 發表於 2005-12-21 20:56 | 顯示全部樓層

[ref=449520]S3BL103[/ref]  在 2005-12-21 05:22 PM 發表:

係喎.....講開又講,呢幾日又真係唔覺版友肥檬奶奶post文章o既!?
唔知版友EH6783兄知唔知道箇中原因呢? ;)

奶奶唔post文有好多個原因0既
忙已經係其中之一啦
唔駛諗咁多0既